Areta Birthday cake

Areta ini hampir setiap tahun saya yang bikinkan birthday cakenya, walopun rada tomboy pilihannya kali ini Hello kitty minta yang nuansanya pink🙂

Kalo liat anaknnya ma pilihan gambarnya rada gak match hihihi, tapi anaknnya rupannya seneng sekali😉. Tapi Hello kitty ini emang selalu cantik kalo d bikin cake, memudahkan bakulnnya buat menghias😀

Ini udah akhir desember 2010, cuman baru keposting hari ini he..he..

makasih ya tas pesanannya😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s